0 Läs mer >>
Jag är efter med min planering, egentligen skulle jag ligga i drömmarnas land under mitt lila täcke inne i min säng hörna med min tidning på magen. men i stället har jag hamnat väldigt mycket efter i tankarna och slutat med lapen i sängen! trött och i väntan på att mimmi ska ringaa!
nu somnar jag ändå, sleep well

pashion for fashion

0 Läs mer >>
och som alla vet är jag fast i såpan som egentligen inte är något att ha, days of our lifes. Så i stället för att sitta ute i solen har jag fastnat i soffan med pyjamas! varför man inte slutar titta på den är en bra fråga men allt som händer där ger en spänning, allt från seriemördare till kidnappning gör en förväntansfull. Och om de andra som egentligen är döda kommer ut urkraftfältet med myntet och ännu värre i fall Shawn verkligen är med Jan? beroendeframkallande. Samtidigt som saker i såpan händer i livet och annat inte alls. för visst finns det kräk som Jan i verkligheten? och minimerat finns det folk som håller fast folk, kanske inte som Jan håller fast Shawn  en "kärleksbur" men ändå att ha kontrollen på allt(alla)! människor utan gränser finns överallt, det kvittar hur bra du känner de och det påminner om days of our lifes och personerna in that. possitivt och negativt! people come and people go.
I'll wash them

a day before and afte...

0 Läs mer >>
"You look so dumb right now Standin' outside my house Tryin' to apologize
You're so ugly when you cry Please Just cut it out Don't tell me you're sorry,
Cause you're not, And baby when I know, You're only sorry you got caught
 " ((!)?)




Cocktail party hos sis och sen vidare till malmöfestivalen för att inte hålla den vid liv i en vecka till.
the other sis har skaffat kisseunge och den kommer jag nog också krama om så att den inte lever nästa vecka.
så som jag gör med allt, låter det gå ett tag tills slutet nås och jag blir trött (strange) på reality.
Helst av allt hade jag velat lägga mig avlång på soffan och ta en powernap och dra ut telefonkontakten, i en evighet.
Men nix, nu ska jag städa,duscha,slänga på lite makeup, sätta på mig rätt kläder, kläder efter väder, or väder efter kläder i mitt fall för en klänning ska på! Hjälpa sis med drinkarna och hålla allas fingrar i styr och senare bege mig till ett fullt tåg med (för min del) extremly för mycket folk. Nu kommer mamma och jag är först på duschen så nu läggs benen på ryggen och resan mot toaletten startar so fast.


whats life without pa...

0 Läs mer >>

Line förvirrade tankarna a bit när hon trillade in genom dörrarna till Sverige efter ett års tid och jag koncentrerade mig på allt förutom det jag skulle igen. Tänkte vilseleda tankarna lite till med en lunch i stan och malmö ändrat till i morgon(we are family) och sen vidare till house för att fira livan med en måltid och senare en drink med bigsis in city.

I've met someone that makes me feel seasick

None

what a skill to have?

0 Läs mer >>
   

yesterday var det livans sweet16 och skorna som var köpta på bianco passade onaturligt bra!
Trots att hon blivit ett år skruttigare så strålar hon fortfarande som en stjärna, dock inte på fotbollsplanen.
Mode't var hipe mode och tonerna satt som på räls. En alldeles förträflig jacka följde även med mig hem så det var a little bit my 16day to.  happy birthday baby

im singing that melod...