0 Läs mer >>


Öh vad trött man kan vara, sugen på the och Alias så det blir väl annu en utklassning i kväll från N&Ts sida (pust).
Men i stället för att se det negativt så gör vi comeback tonight och tar him det! nu ska jag bege mig till dusch och sen vidare till spelplanen in a big shirt. tjohej

la- la- lo- ho

2 Läs mer >>


syster bror och jag

Jag skrev en hel radda om lasvegas innan, men varför ska inte datorn lägga av när man ansträngt sig?
Så mitt tålamod försvann och jag pratade med mamma på telefon i stället, och efter planeringar inför lov och helgdagar med mimmi och mamma så har jag ett fullspeckat schema. Och blir man inte gladare av att mimmi följer med stisse hit när han bygger om huset? happy me! ett litet glädjeskutt i magont och hosta! Skola i morgon igen, mycket vatten och varm oboy,gott! Jag tycker att jag ser inklippt på denna bild och irriterar mig på att Jerry håller en burk framför ansiktet på mig men mamma skulle se Jerry på bild så this is for her! och vaför inte vara positiv til att blixten är på mig och att jag ser ut som ett levande sunshine? nu kommer M snart och hon suckar väl om jag fortfarandre sitter vid datorn när hon kommer. tjodaloda!

one step at a time

3 Läs mer >>




 

So then, kan man önska sig ett fast jobb tills man blir rockstjärna? Or 14 bucks today and i get a new life tomorow?
Jag vill gå på gräs ett år till och kolla på en blå himmel med tält intill, vare sig de inuti tältet är för fulla för att komma ut eller bara sover så är det en känsla, Så med det kan man förstå att jag saknar sommaren. Why? bara ben, klänningar,badnattbad, sommarnätter, eldar, beachpartys, sallyrunder, nätter utan minne och värmen. Var är den?
Jag saknar kalla nätter med, men inte som dessa regniga utan de med vinterjacka och rök ur munnen. Och just nu saknar jag min säng och en filt alldeles för mycket, med en kopp varm choklad.
Sängen nästa och nya kläder hade med varit en hit kom jag att tänka på nu so lets go and dream about that.



 

another way of thinki...

2 Läs mer >>

Något jag saknar så att det gör ont i magen är starbucks coffeeee, hade det funkat att skicka en mugg över med posten skulle jag bett någon att slänga sig ner i stan på andra sidan jordklotet, det vill säga in the united states.



Americas fuonniest home videos
tröttnar jag nog aldrig på trots att det i princip händer samma saker med olika folk. Allt från masvin till studsmattor visar ju bara på att programet är mångsidigt (maybe not). Men efter alla om och men så tycker jag om stunden i soffan med Afv on the television och varm vatten oboy under massvis med filtar.  Nu har jag bokat  tid för klippning och färgning som jag har pratat om att göra i tre veckor så magkänslan är på topp! Grey/gold och uppklippning, thats not a bummer.

jag måste lägga in en dagens låt: Buzzin-Shwayze
bara för att jag har fastnat långt ner för den.

buzzin

0 Läs mer >>
 

hey baby dear í want to be like you
och jag hoppas på att den här snyggingen kan vara lika slapp som jag med peanut butter äpplen och next rullandes på
tv:n. min träning ligger nog dock inte på samma nivån som hers så jag får lägga i en annan växel på den fronten. Men nu går jag hellre vidare till päroncider och mer tv. tjotohejla

we will have fun

2 Läs mer >>
 

Fourteen bucks today and I get a new life tomorrow

Även om jag tycker om massvis med färger just nu, så lägger jag in en svartvit grå tråkig bild på mig och min bästa vän.
Och när jag frågar mig själv varför så blir nog svaret att jag är förälskad i denna bilden, för förälskad.
Men varför inte matcha vädret när det är som tråkigast ( just nu ) med grått och inte rött, gult, grönt och rosa?
Hade jag haft min andra dator så hade nog den här bilden dock inte vara grå, och när jag tänker efter igen..
varför sitter jag och grubblar över något sånt här( som inte har någon betydelse alls)?
Anledningen blir väl samma svar som alla andra dagars svar, att jag är uttråkad och inte har någon syn på livet alls right now. Till och med tv programen är tråkiga nu och datorn är inget stort glädjehopp.
Men, för att tjata lite till så nämner jag göteborg och nattliv för att tänka mig in i helgen a little bit more.
Jag är dock nervös över att karuellerna ska brista och slänga ut mig över halva göteborg för att sen landa i en soptunna eller något liknande. Med tanke på att allt gått i sönder där på sistone så är väl det anledningen för att mina nerver är på högkvarter. men whatever, karuseller är alltid kul även om man slängs i väg och dör lite då och då! Och med familjen  Rönn får man väl offra sig för att sen komma hem till den lilla hålan åhus igen, med andra måltankar at my birthday. Och Calle tror inte att jag kommer dö så det är väl lika bra att lita på honom för en gång skull, i think!

1992

0 Läs mer >>

Jag är lika trött och uttråkad som man blir när man spiller röd vin på en vit matta en lördags kväll och pappa vägrar släppa färgpenslen och katten bara gnäller och vägrar komma hit. ungefär såhär låter jag när jag har legat hemma i soffan för länge, som i en evighet. Två hela dagar utan människor i omgivningen och alot of prat om absolut ingenting.
men tankarna och humöret åker ändå upp när jag tänker på att jag ska till göteborg (i en bil på fyra timmar) om fyra dagar och fira my sweet sixteen! happiness!
nu ska jag hoppa till maten och äta tills jag somnar! tjohej

LADIES NIGHT