0 Läs mer >>
Kan väggarna tala förstånd med mig och berätta hur den fortsatta kvällen går så går detta nog rätt så bra.
Är vattnet kallt och kommer jag få kramp tretton meter under ytan eller flyter jag som en flytväst med en extra cykel pump så att jag kan pumpa västen hur mycket som helst när det pyser ut, we have to see!
Emmas swet 17 day var i går och jag hoppas och tror att hon var nöjd.
Kvällen förgyllades med en sko-g stund med mini och jag tror att jag klarar av vardagen rätt så bra för en stund eller två!

these walls dont lie

0 Läs mer >>
i want a little bit to much och dansa natten lång med en person som är på samma nivå som jag.
Jag vill bära rött för det är min färg för tillfället. mammas röda prickiga short, jordgubbar och ( i närheten av rött ) hallon smoothies, Och rött är oftat symbolen för kärlek och jag vill gifta mig med en australienare när jag blir stor.  I dag tillät vädret stranden och jag har' även  druckit smoothie och försökt fånga hackspettor på bild, utan framgång! olivia tyckte nog inte om mig allt för mycket när jag tog upp stickningen på stranden men vintern är ju trots allt snart här.
jag vill ha en hollywood förälskelse

"my day in pictures"

       

      

replaced of wrong gir...

0 Läs mer >>

När man kommer hem och är under nivån -10 så är det pappa som är räddaren i nödan, sex and the city och stickning gjorde även kvällen längre och lärorikre. jag tror att även jag hade trivts med att bestämma tempot i omgivningen för en stund eller två, men antagligen inte för en längre tid, everybodys different och jag behöver nya åsikter. Jag har kommit en bit på min halsduk men det är nog inte mycket att skriva upp i rekordboken än så länge. min morgo rog i gång i hyffsat lagom tid och jag fortsatte med mina stickor framför tv:n och bestämde mig sen för att göra nytta i vardagen och städade rummet, inte tillräckligt noga kanske men städa är att städa "same shit different names". Efter att jag städat fortsatte jag med att laga köttfärspaj och sitter nu i solen med en randig t-shirt, katten, lapen och en inte allt för lyckad köttfärspaj men goda gurkor räddar lunchen. Det enda som saknas är en solstol och bikini me tempeaturen är nog inte tillräckligt varm här jämfört med usa ännu. Jag förblir nog en vitlök! Jag vill vara tre år gammal igen och kunna gunga med benen längs med stolsbenen i en evighet.

its a shame

0 Läs mer >>

så jag börjar tänka på vilken färg tapeterna ska ha i mitt hus. Och funderingarna börjar även på om mamma och pappa kan  ha något att säga till om? tveklöst svar från min sida men antagligen inte lika dant från deras, what a surprice! jag vill ha något blänkande, och då måste man ha något svart så att de andra tapeterna chockar ögonen så mycket att man behöver dansa sig upp till ovanvåningen,. frågan är om M kommer gå med på denna ide, men jag får väl presenta det underbart bra och se om det fungerar i framtiden! förhoppnigsvis tycker hon om det till det mörka sten golvet. Jag känner mig öven förvånadsvärt pigg och det tycker jag inte är rimligt efter denna natten. En full, glad och pratglad kille som höll en vaken till 2 a clock. Och när jag äntligen fick krypa ner under husvagns täcket väcte M mig för ett tio minuters långt ute besök och funderingar på att springa över till grannarnas fest, well we didnt give it a try utan bestämde oss för att krypa ner och värma varandra tills vi somnade med musik i öronbedövande volym. Klockan ringde nog smamanlagt nio gånger imorse för att jag inte är van vid den och ställde in den fel, men det var tydligen bara jag som vaknade av signalen. tillslut fick jag upp M vid halv elva för att hon började jobba elva så sofie körde oss till ottos och sedan vidare till my place där jag hämtade upp cyklen och försvann i rusande fart till moster för ljusbehandling. Nu kurrar magen så att det hörs till nordpolen så jag får väl slänga i mig lite mad och sen cykla med mat till M! xoxo

magen börjar kurra oc...

0 Läs mer >>

Efter att ha väckts alldeless för tididgt så har jag hunnit lika mycket som pappa hade hunnit när han springer broloppet.
Det vill säga, sätta in alla usa kort i ett fotoalbum, dricka tre smoothies, ringt M för att väcka henne sextontusengånger och lyssnat på minnen av aprilhimmeln och  många fler godingar. Nu har jag fått upp M och det har gjort att jag känner mig stressad, pi! Solen skiner så att klaga fínns inte i närheten, funderar på att gå ut och sätta mig en sväng men trappan tar i mot när jag håller i datorn.. well lets give it a try later. Först ska jag sätta på mig kläder och gå en liten sväng med M för att lugna ner mig och senare bär det in till restaurang och sedan tillbaka för att tillbringa natten i en husvagn. and all with -M! ? Låt oss slösa bort våra ungdoms liv på experiment med döden.


 

så länge du är med mi...

0 Läs mer >>

mitt bredband fungerar äntligen på min nya dator, tjoho!


Jag har nog aldrig känt mig så trött och mör i kropp och knopp. efter X antal svordomar och sand precis överallt så vann vi till slut en match, bra jobbat unaktiva! dock mot ett lag som varken visste vad målvaktens boll eller frikast var men det ledde till en vinst. eftersom att pappa ringde och väckte mig för cirka tjugo minuter sedan och jag är ur trött så ska jag sätta på dagboken and  go back to sleep

back to yesterday

0 Läs mer >>
jag vill hellre halv sova i en bädd-soffa och inte gå på toaletten för att inte förstöra känslan än att ligga själv i en stor säng.jag har även hellre långa förhållande at real time en ett one night stand. jag letar hellre upp de positiva sidorna på personer som inte alls är värda det och motsatsen till de som man inte hittar på lotto. Jag gillar skarp mat mer än svag och lika så är det nog med allt i min omgivning. jovisst jag blir nog påverkad av smicker men vilken flicka gör inte det? varför inte testa på sakerna som ingen annan tycker om och varför inte strida mot alla viktiga regler någon gång eller alltid? Jovisst, det är nog hur min vardag ser ut, hitta små fel och se saker som ingen annan sett. Men varför inte satsa stort och chocka omvärlden ordentligt? I stället för att göra det stegvis som när man bantar, vem märker att de har sprungit i väg tjugo kilo om man umgås med de dagligen.. ingen exept densmartheadEinstein. Varför inte förstöra kroppen och åldras några år i förtid med smoke och varför inte dricka sig redlös på en strandfest? just like the outsiders..well,  they said i look older then my big sister, even her new boyfriend. I want a life in pictures.



och varför inte uppskatta att vakna av att en åtteåring hänger över räcket på sängen och granskar en och hoppar av glädje med ett: hey!! när man öppnar ögonen och slänger sig tillbaka ner i sängen igen. well, this is me.

i want it so bad