0 Läs mer >>

I dag har jag har läst ut min storslagna bok som är skriven utav stieg larsson och är nu inne på den andra boken i serien, som jag dock inte kommer läsa ut tills jag kommer hem. Efter att ha fastnat i boken på magen så bidrog det till att jag brände hårbotten, något som aldrig tidigare hänt i mitt 16 åriga liv. Jag drog även bort en 1x1 bit hud, det som kallas att fjälla och fick en vit prick mellan brösten, inte lika kul. Efter en solig och skön dag gick vi och åt på lanna precis över gatan där vi även ätit två gånger tidigare denna veckan så det hälsade oss välkomna med ett glatt leende på läpparna, vilket jag med hade gjort till gäster som köper öl, mat och drinkar för alldeless för mycket pengar varje gång de var på middagbesök. Pappa och jag slog vad vid maten och det ledde till att jag fick ett twix som kommer ätas upp dirket när lillasyster somnat så att det inte blir skrik om att " hon fick mer än mig" jag ser till att ta hela chokladet i stället. Alla nöjda!  just nu saknar jag mimmi a little bit to much, och allt där till, en vecka kvar. Bra på det sättet att jag får  träffa mimmi men inte lika bra att komma hem till verkligheten, kanske. Jobbet börjar och problemen därtill. Vi har tittat på en röd cykel i dag och den blir hem skickad och klar för bara 2200 kronor, inte många cyklar som kostar det. Men mamma ska även acceptera den så vi får se om det blir någon ny familjemedlem i vårt område där hemma. 

Jag vill åka i väg för en helg, i en bil som man egentligen inte får köra och göra saker man inte får göra, bara för att vara jag och min vän och efter det vill jag somna under himlen på en plats där man inte får sova.

None
THERE AIN'T NO BUGS ON ME

get paid

10 Läs mer >>
Efter ca nio tio timmar i junior street,affärer stora som egna varohus och x antal caffemocha så började jag titta i genom  alla kassarna och insåg att jag köpt väldigt lite jämfört med det andra till mig själv. Resten av innehållen i de tre tusen olika kassarna var till mini, allt från kläder till blingintheears. Min favort i dagens inköp var dock ett par solglasögon som jag är osäker på om mini kommer tycka om lika mycket som jag, antingen hatar hon de eller älskar hon de. De är hudfärgade och såklart kopier för även om här gudars skymnings billigt så tänker jag inte lägga pengarna på ett par solglasögon och ingenting mer. Jag har även börjat fundera på om inte hon och jag ska dra oss mot sanfransisco i stället för Göteborg, eller också dra oss hitåt när vi varit i Göteborg ett tag. Men någon gång ska vi hit, eller också tar vi bara en tripp i en vecka eller två till per, kanske nästa lov trots att det är en väldans lång tid för mig, men det får väl duga. Jag måste ju dock samla i hop pengar till shopping så efter fler tankar så blir det nog bra timing om ett halvår eller så.
Efter världens längsta dag samlade vi i hop oss runt bordet och åt grillad lax som Kevin lagat, men efter en timme eller två försvann han ut genom dörren igen för att åka hem till sitt hus och lägga sig tidigt för att komma upp till möten i morgon. Så kvar satt jag line amy mamma och pappa, medans felicia nichole och candall duschade för tredje gången i dag och pratade om att åka på hike i en dag när vi kommer tillbaka från LA.. Öh. And then i want to fall in love, oh at bigtime.

you look su dump'd ri...

0 Läs mer >>
efter onsdagens gaende/shoppande sa ar jag fortfarande inte trott pa sanfransisco, inte ens efter felicias forsok till opera med orden "pineappledry pinappledry pineappledry" (farbrors street) eller med mammas och pappas forsok till lokalsinne, trots att jag hela tiden hittills haft ratt med vagarna medans de haft helt fel. jag tror dock att jag fatt motion dessa dagarna, efter all shopping, men mamma och pappa tyckte nog dock i inte det rackte for min del utan vagrade ringa per och diana nar vi hoppade av femton blocks fran huset utan lurade till och med i sig sjalva att de visste var de var, vilket de absolut inte visste sa har jag sett nagot positivt i det, det vill saga om man bortser fran rygg,mag,huvud och fot vark. Jag hittade the most beautiful jacket in the world men lyckades saklart glomma den i samma affar vilket enligt min syster ar typiskt mig, sa nar det beskedet kom nickade hon och sag inte lika chockad utan som resten av oss i familjen. Efter att ha gott i chinatown och atit riktig kina mat enligt felicia sa ar jag hyffsat trott i huvudet men det bortser nichole och candall i fran, det vill saga forutom nar de far cake efter maten.. bortsett fran det ar nichole den gulligaste ungen in the world even if she screams a little bit all the time. vi har dock bara gatt pa det billiga affarerna hittills men Line visar mig runt thecity i morgon och da blir det mer priced men fasion shoppande enligt henne. nu haller jag pa att somna vid datorn sa nu hoppar jag i sang med sis, so godnatt. mini: jag tankte locka dig med klanningen, men hittade bara dator utan koppling sa du far noja dig med din fantasi salange. tycker inte heller om att skriva a och o utan prickar ovanfor men du behover trana hjarnan lite nu nar jag ar borta sa far du motion pa det sattet. Jag ska ta en bild pa nichole i sin princess klanning i morgon sa du far se the princess, felicia har bestammt att hon ar president (ovantat?) och candall fortsatter bara att prata engleska medans Felicia latsas fortsa och nickar :) min motion hade nog dock blivit battre med dig bredvid pumpkin.

tenth street'

1 Läs mer >>
so then, i morgon bär det av för att slippa mitt  "älskade" åhus i en månad. dansa natten lång och sedan återhämta sig i solen dagen därpå. san fransisco blir nog inte helt fel trots att jag fortfarande inte tror på pappa angående hajarna, och hur ska jag skrämma bort dem själv, lilla jag mot världens största haj. Men egentligen finns det ju hajar överallt, eller personer som beter sig som hajar hemma i åhus med, det finns hajar som hugger efter att äta upp en eller skada en mycke och hårt, svin som tycker att det beter sig bäst i alla lägen, fåglar som kvittrar omkring om allt och ingenting, och till slut pandor som är de bästa som finns. pandor som jag tillbringat min dag med, favoriterna är pandorna. jag ska försöka ta mig in på min blogg lite då och då mellan samtalen för att göra min mimmi glad så det kommer väl mer om den kommande resan. något som över väger den hemska/spännande tanken på att sitta på ett plan i femton timmar är att syster är värd de femton timmarna. nu ska jag äta bananbajs och marschmellows med thapands. tjohej.

you love untill youre...